Pokémon GO laat vanglocatie zien na nieuwe update

24 september 2016 1 Minuut 0 Reacties
pokemon-go-retina

Niantic heeft een update doorgevoerd voor Pokémon GO waardoor liefhebbers nu kunnen zien waar ze een Pokémon hebben gevangen.

Niantic heeft Pokémon GO van een nieuwe update voorzien waarmee je onder andere kunt zien waar je een bepaalde Pokémon hebt ontvangen. Voortaan hoef je dus nooit meer na te denken als jou gevraagd wordt waar je die felbegeerde Snorlax hebt gevangen. De nieuwe functie zit op Android-toestellen in de update 0.39.0, terwijl voor iOS-apparaten de update versienummer 1.9.0 heeft meegekregen.

Pokémon Go krijgt update

Niantic heeft een nieuwe update uitgerold voor Pokémon GO waarin een nieuwe functie is toegevoegd. Liefhebbers hoeven voortaan nooit meer na te denken als hen gevraagd wordt waar een Pokémon is gevangen. Op een precieze locatie hoef je overigens niet te rekenen, maar zodra je nu naar een gevangen Pokémon gaat, staat onderin de stad waar hij gevangen is en de datum waarop je het beest ving.

Niantic heeft ook een aantal andere dingen toegevoegd aan de update. Zo kun je Pokémon GO Plus-gadget nu ook gebruiken als je een Incense hebt aangezet. Voorheen was het met de gadget nog niet mogelijk om de Pokémon uit een Incense ook daadwerkelijk te vangen. Ook zijn de nodige bugs opgelost. Daartoe behoort een oplossing waarbij liefhebbers vast bleven zitten op het laadscherm, ook als de app herstart werd. Daarnaast zou de camera niet langer in slow-motion stand moeten schieten tijdens een battle.

Reacties (0)