Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Populaire phablet OnePlus 3 wederom te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2016, 12:59 CategorieAndroid

Het is wederom mogelijk de OnePlus 3 te bestellen in Nederland. Dat kon een tijdje niet, omdat de vraag naar het toestel te hoog was. De fabrikant kon niet aan die hoge vraag voldoen, waardoor enkele Europese landen het tijdelijk zonder nieuwe OnePlus-toestellen moesten doen.

OnePlus 3 wederom te koop

De OnePlus 3 wordt gezien als één van de beste Android-toestellen van dit moment. Het bedrijf achter de grote smartphone biedt high-end specs aan voor een midrange prijs en dat bevalt een hele hoop mensen. Dat bevalt zelfs zo, dat OnePlus al sinds het begin achter de feiten aanloopt als het om het verkopen van het toestel gaat. De vraag naar de phablet was zo hoog, dat het bedrijf besloot het apparaat in enkele Europese landen niet te hervatten tot een latere datum. En die datum is nu aangebroken, de OnePlus 3 is wederom te koop.

Ook omrandende landen als België, Groot-Brittannië, Luxemburg en Frankrijk konden het apparaat niet kopen, maar importeren vanuit Duitsland kon gelukkig nog wel. Maar om niet op kosten gejaagd te worden waar je geen zin in hebt, doe je er goed aan het product gewoon in de Benelux te kopen, zodat je altijd verzekerd bent van de laagste prijs. Reken er echter niet op dat wanneer je vandaag bestelt, je de nieuwe OnePlus morgen al in huis hebt. Dat kan nog enkele dagen of soms weken duren – afhankelijk van de kleur die je graag wil.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.