Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dit zijn de prijzen voor de verschillende modellen van Asus Zenfone 3

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2016, 12:51 CategorieAndroid

Het is nog even afwachten of alle modellen van de Asus Zenfone 3 ook naar Nederland komen, maar de prijzen zijn al wel vast bekend. De prijzen komen van de Italiaanse afdeling van de fabrikant, maar gelden mogelijk overal in Europa.

Dit zijn de prijzen van de Asus Zenfone 3

Asus heeft deze zomer ontzettend veel modellen van de Zenfone 3 aangekondigd. Drie daarvan hebben een scherm groter dan 5,5-inch, waardoor we ze hier meenemen op de website. Ze vallen in de zogenaamde phablet-categorie, het apparaat tussen de smartphone en de tablet. De normale heeft een 5,5″-, de Ultra een 6,8″- en de Deluxe een 5,7″-scherm. Alle drie de phablets hebben andere specs; de Deluxe-variant heeft de beste specs van de drie en zal dus ook het meeste gaan kosten. De prijzen hebben we hieronder in een lijstje gezet.

  • Asus Zenfone 3 – 399 euro
  • Asus Zenfone 3 Ultra – 649 euro
  • Asus Zenfone 3 Deluxe – 699 euro

Wel hebben de drie toestellen enkele eigenschappen met elkaar gemeen. De frames zijn van metaal gemaakt, er zijn nu vingerafdrukscanners aanwezig en het glas op de toestellen wordt beschermd dankzij de beschermlaag van Gorilla Glass 3. Daarnaast beschikt elk model over optical en electronic image stabilization wat de camera op de achterkant betreft en vinden we op alle toestellen een acht megapixel-camera aan de voorkant, met een kijkhoek van 85 graden. Het is niet bekend wanneer de Zenfone 3 naar Nederland komt.

  • Delen:
Asus ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)
Android Marshmallow (6.0)
Asus ZenFone 3 Ultra (ZU680KL)
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.