Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Met de Remix OS Player speel je Android-spellen op Windows

Geschreven door
Geplaatst op16 september 2016, 9:38 CategorieAndroid

De mensen achter het Remix OS hebben nu een emulator voor Windows uitgebracht, waarmee het mogelijk is Android-games te spelen. De software is gebaseerd op Android 6.0 Marshmallow en belooft een ‘ongelooflijke prestatie’ neer te zetten.

Download Remix OS Player voor Windows

Je hebt nu een nieuwe optie voor het spelen van Android-spellen op je Windows-pc, dankzij de Remix OS Player. Dit is van dezelfde mensen achter het Remix OS-besturingssysteem op basis va Android, waar enkele tablets tegenwoordig mee geleverd worden. Dat OS probeert van het Android OS een systeem te maken waar je meer dan prima op kunt werken, en probeert nu dus op Windows een omgeving te maken waar je meer dan prima op kunt gamen. De software is gebaseerd op Android 6.0 Marshmallow, en nog niet op Nougat.

Jide, de makers van het OS, meldt dat gebruikers meerdere Android-apps naast elkaar kunnen openen binnen de emulator. Ook kunnen die apps in windows worden geopend. Daarnaast kunnen die gebruikers zelf instellen wat de functies van de knoppen op het toetsenbord betekenen, zodat je de games kunt spelen zoals jij dat wil. Ook heb je toegang tot het volledige Remix OS en kun je met on-screen knoppen bijvoorbeeld nog het volume aanpassen. Je hebt tenminste 4GB ram, 8GB rom en een Core i3-processor nodig voor de software.

Je kunt de software hier downloaden.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.