Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samenvoeging Android en Chrome OS wordt op 4 oktober benoemd’

Geschreven door
Geplaatst op26 september 2016, 9:55 CategorieAndroid

Mogelijk zal Google het samenbrengen van Android en Chrome OS gaan benoemen tijdens de presentatie die staat gepland voor 4 oktober. Het zou ook zomaar kunnen dat het nieuwe besturingssysteem op die dag zal worden aangekondigd.

Google brengt Android en Chrome OS samen – gerucht

We horen nu al maanden geruchten over het samenbrengen van Android en Chrome OS. En nu lijkt het erop dat Google die geruchten wil waarmaken. Want als we de geruchten mogen geloven dan zal Google die samensmelting gaan noemen tijdens de presentatie op 4 oktober. Mogelijk wordt het nieuwe besturingssysteem, genaamd Andromeda, daar zelfs aangekondigd. Tijdens die presentatie worden de Pixel-smartphones aangekondigd en de verwachting is dat er ook iets groters dan dat wordt aangekondigd.

Dat gerucht is ook gebaseerd op een tweet van Googles Hiroshi Lockheimer, die het volgende tweette.

Aan dit nieuwe OS zou al meer dan twee jaar gewerkt worden. En dit jaar zou het team zover zijn om het resultaat te laten zien. En aangezien 2016 langzaamaan tegen z’n einde loopt, heeft Google niet heel veel tijd meer om het systeem te laten zien. Helaas zou de samensmelting van Andromeda pas in 2017 beschikbaar worden gesteld. Wellicht is dit het eerste teken van leven voor Android 8.0?

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.