Samsung brengt beveiligingsupdate uit voor Galaxy S7 Edge

06 september 2016 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-Galaxy-S7-Edge-totaal-1

Samsung heeft laten weten dat er een nieuwe beveiligingsupdate wordt uitgerold voor de Samsung Galaxy S7 Edge in Europa. Wanneer we de update precies mogen verwachten in Nederland is niet bekend, dus houd goed je smartphone in de gaten de komende dagen.

Download de beveiligingsupdate voor de Galaxy S7 Edge

Samsung is begonnen met het uitrollen van de beveiligingsupdate van september voor de Galaxy S7 Edge in Europa. Wanneer de update precies in Nederland aankomt, is niet bekendgemaakt. Reden te meer om je smartphone goed in de gaten te houden of handmatig te controleren op updates. Naast de extra bescherming tegen nieuwe online kwaden, brengt de update ook de vernieuwde Gallerij-applicatie met zich mee, die we voor het eerst tegenkwam op de Samsung Galaxy Note 7. Ook Samsung Cloud wordt nu ondersteund.

Helaas heeft Samsung geen blog gewijd aan de update, waardoor we dus niet precies weten wat er allemaal is veranderd op het gebied van beveiliging. Wellicht is dat ergens ook maar goed, zodat kwaadwillenden niet meteen weten waar ze moeten zoeken voor nieuwe lekken en kwetsbaarheden. Wil je zelf checken of je al de update kunt ontvangen? Dan kun je nu naar Instellingen > Over de telefoon > Software-update gaan om handmatig te checken. Anders kun je de beveiligingsupdate deze of volgende week automatisch verwachten of je S7.

Reacties (0)