Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung gaat eind september verder met verkoop Galaxy Note 7

Geschreven door
Geplaatst op17 september 2016, 7:46 CategorieAndroid

Nadat Samsung ervoor had gekozen om de verkoop van zijn Galaxy Note 7 tijdelijk te staken vanwege ontploffingsgevaar, was het de vraag wanneer de smartphone weer verkocht zou gaan worden. Het bedrijf heeft inmiddels naar buiten gebracht dat de verkoop eind september wordt hervat. De eerste toestellen worden op 28 september weer verkocht.

Samsung hervat verkoop Galaxy Note 7

CNN kreeg contact met een woordvoerder van Samsung en hoorde dat de verkoop op 28 september wordt hervat. Zuid-Korea, het vaderland van het bedrijf, kan als eerst gaan rekenen op een nieuwe lading van de phablets. Wanneer andere landen volgen, is nog even afwachten. Samsung vertelde namelijk dat dat afhankelijk is van ‘de omstandigheden’.

In Nederland was de Galaxy Note 7 nog niet in de verkoop gegaan op het moment dat bekend werd dat alle verkochte toestellen werden teruggeroepen vanwege explosiegevaar. Wel was de smartphone al op meerdere plekken te pre-orderen. Wanneer klanten die een pre-order hebben geplaatst de phablet kunnen verwachten, is nog niet bekend. Wel is bekend dat zij een geheugenkaart van 128GB cadeau krijgen bij het toestel. Wanneer de Galaxy Note 7 definitief in de Nederlandse schappen ligt, is ook nog altijd afwachten. Tot op heden werd oktober genoemd als de maand waarin de verkoop zou starten.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.