Samsung Galaxy Note 7 vanaf 10 oktober te koop in Nederland

22 september 2016 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-note-7-lek

Samsung heeft vandaag bekendgemaakt dat de Samsung Galaxy Note 7 vanaf 10 oktober in de Nederlandse winkels verkrijgbaar zal zijn. Het bedrijf heeft de lancering wederom moeten uitstellen, vanwege de problemen die waren ontstaan met de accu van de phablet.

Galaxy Note 7 vanaf 10 oktober te koop

De Samsung Galaxy Note 7 zal vanaf 10 oktober te koop zijn in Nederland. Dat heeft het bedrijf vandaag bekendgemaakt. Het toestel zou eigenlijk deze maand al verkrijgbaar moeten zijn, maar is inmiddels al twee keer uitgesteld. De eerste keer omdat het bedrijf niet kon voldoen aan de vraag naar de populaire phablet, waardoor er toestellen doorgeschoven moesten worden, en de tweede keer toen bleek dat sommige accu’s in het apparaat oververhit konden raken. Sommige van die accu’s waren zelfs ontploft in menig broekzak van trotse eigenaars.

De specs van de nieuwe Note 7 lijkt een beetje op die van de Samsung Galaxy S7 Edge. De Note 7 beschikt over een 5,7-inch super amoled-scherm met gebogen randen en een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Onder de motorkap zit een 64-bit octacore-processor, vergezeld door 4GB aan werkgeheugen. Consumenten kunnen straks kiezen voor maximaal 64GB aan interne opslagruimte. Tevens is er ruimte voor een micro-sd-kaart van 256GB. Het apparaat is verder voorzien van een irisscanner en een accu van 3500mAh.

Reacties (0)