Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy S8 zou videoprojector aan boord krijgen

Geschreven door
Geplaatst op27 september 2016, 22:50 CategorieAndroid

Nieuwe geruchten over de Samsung Galaxy S8 zijn in China op het net gekwakt. Of het klopt? Het gaat om de volgende zaken: een 30-megapixelcamera, 6GB ram en een videoprojector.

Galaxy Beam revisited

Die videoprojector heeft Samsung al eens eerder in een midrangetelefoon geprobeerd, de Galaxy Beam. Daar kon je het scherm mee projecteren op een muur. Dit toestel werd geen groot succes. Maar smartphonefabrikanten proberen alles om klanten naar zich toe te trekken, dus wellicht wordt een opgefriste versie van de projector in de Beam nu in het volgende vlaggenschip gebouwd.

30-megapixelcamera

De 30-megapixelcamera zou redelijk uniek zijn, en het 4K HDR-scherm geeft een andere bijzonderheid aan het nieuwe toestel. Tenminste, als we de anonieme Chinese bron mogen geloven. De quadcore processor wordt vergezeld door 6GB ram, iets wat we tot dusver alleen in de OnePlus 3 hebben gezien.

Dikke batterij

Uiteraard zit er een irisscanner in het toestel verwerkt, en voor de stroom moet een grote 4200 mAh batterij gaan zorgen. Voorts vinden we in dit toestel elke mogelijke draadloze verbindingsmogelijkheid.

Vlaggenschip

De opvolger van de Galaxy S7 en S7 Edge (hierboven afbebeeld) wordt pas in de vroege lente van 2017 verwacht. Al eerder zijn geruchten uitgelekt, waaruit zou blijken dat Samsung het nieuwe vlaggenschip wil toerusten met de krachtigste hardware die er maar is. Daarmee wil Samsung voldoen aan de strenge hardwareeisen van VR-platform Google Daydream.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.