Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung lanceert bètaprogramma voor S Note in Google Play

Geschreven door
Geplaatst op5 september 2016, 10:40 CategorieAndroid

Samsung heeft een nieuw bètaprogramma gelanceerd in Google Play. Je kunt je nu aanmelden voor de bèta van de applicatie S Note. Daardoor kun je straks de nieuwste versies van de populaire applicatie testen. De app was voorheen alleen beschikbaar voor de toestellen van de Zuid-Koreaanse fabrikant.

Doe mee met de bèta van Samsung S Note

Samsung heeft in mei de app S Note vrijgegeven in Google Play. Voorheen was die app alleen beschikbaar voor de mensen die een toestel van de fabrikant in huis haalde. Helaas is het echter wel zo dat de applicatie niet voor iedereen te downloaden is. Hier in Nederland kun je de app officieel niet downloaden uit Google Play. Natuurlijk kun je het apk-bestand ergens vandaan toveren, mocht je dat heel graag willen. Heb je al een Samsung-toestel, dan kun je je nu aanmelden. Daarvoor kun je terecht op deze pagina binnen Google Play.

Als je de app S Note al hebt geïnstalleerd op je apparaat, dan ontvang je binnenkort een update met de testversie. Het kan een paar uur duren voordat je de update krijgt. Je kunt het testprogramma op elk gewenst moment verlaten. Als je het testprogramma verlaat en er een openbare versie van de app beschikbaar is, kun je deze gebruiken door de testversie te verwijderen en de app opnieuw te installeren via Google Play. Daarvoor ga je ook naar dezelfde pagina binnen Google Play. Onderaan die pagina vind je de optie om je af te melden.

  • S Note
  • Delen:
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016)
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.