Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung-patent laat S Pen met ingebouwde speaker zien

Geschreven door
Geplaatst op27 september 2016, 9:36 CategorieAccessoires

Er is een patent van van Samsung opgedoken waarin te zien is dat de S Pen is voorzien van een ingebouwde speaker. De stylus wordt nu meegeleverde met de Samsung Galaxy Note-lijn, evenals enkele tablets. Onbekend is of de accessoire ook op deze upgrade mag rekenen.

S Pen met ingebouwde speaker – patent

Hoewel patenten nooit een vorm van zekerheid kunnen aanbieden, laten ze wel zien waar een bedrijf zoal bedenkt voor zijn bestaande (of nieuwe) producten. Zo is er vandaag een patent opgedoken voor de S Pen, de stylus die onder meer wordt meegeleverd met de Galaxy Note-serie. In het patent is te zien dat de accessoire is voorzien van een ingebouwde speaker. Wanneer de stylus in de Note zit, dan wordt het geluid daarvandaan uitgezonden. Maar dat betekent niet dat de muziek stopt wanneer je de stylus gebruikt.

Zit de S Pen niet in zijn eigen opbergplek, dan komt er geluid uit de opening van de Note. In het patent is verder niet te zien of de geluidskwaliteit even goed zou zijn (met of zonder stylus) en of die bekende accessoire nog extra functionaliteit met zich mee zou krijgen. Mocht Samsung dit design overwegen, dan kan het zomaar zijn dat de speakeropening aan de onderkant van de phablet verdwijnt en dus meer naar de binnenkant verhuist. Het patent is in maart van dit jaar opgeslagen. Samsung heeft hier niet op gereageerd.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.