Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung wil de Samsung Galaxy S8 eerder gaan uitbrengen’

Geschreven door
Geplaatst op15 september 2016, 9:05 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy S8 wordt volgend jaar mogelijk eerder uitgebracht dan verwacht, vanwege de problemen die Samsung nu heeft met de Note 7. Wanneer de toestellen precies op de markt worden uitgebracht, heeft het geruchtencircuit niet laten weten.

Komt de Samsung Galaxy S8 eerder dan verwacht?

Hoewel we nog een lange weg te gaan hebben, lijkt het erop dat het geruchtencircuit zich klaarmaakt voor de Samsung Galaxy S8. De verwachting is dat Samsung wederom een phablet-versie zal uitbrengen van deze smartphone, evenals een kleinere variant (met nog steeds een riant scherm van meer dan 5-inch). Intern wordt er naar de toestellen verwezen als Dream, met het modelnummer SM-G950, en Dream2, met het modelnummer SM-G955. Onze gok is dat de phablet-versie Dream2 is, omdat de smartphone vaak als eerst komt.

De modelnummers zijn op zich opvallend. De nummers van de S7 en de S7 Edge waren SM-G-930 en SM-G935. Het lijkt er dus op dat Samsung de 940 en 945 overslaat, om wat voor reden dan ook. Heeft het te maken met het idee dat nummer vier voor ongeluk kan zorgen? Wellicht, het is immers onderdeel van het bijgeloof uit Azië. Een ander opmerkelijk gerucht is dat de Samsung Galaxy S8 eerder zal worden uitgebracht dan gepland, omdat de Note 7 momenteel voor heel wat problemen zorgt bij de consument én het bedrijf.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.