‘Samsung zal geen plat model van de Samsung Galaxy S8 lanceren’

09 september 2016 1 Minuut 1 Reacties
samsung-galaxy-s8-scherm

Mogelijk verschijnt er geen plat model van de Samsung Galaxy S8 en zul je alleen voor een versie met een gebogen scherm kunnen kiezen. Dat meldt althans de geruchtenmolen. De verwachting is dat de Galaxy S8 begin volgend jaar wordt aangekondigd door de fabrikant.

Samsung Galaxy S8 alleen met een Edge-scherm

Vandaag is er een gerucht verschenen over de onaangekondigde Samsung Galaxy S8. Het is nog helemaal niet duidelijk of Samsung aan dat toestel werk – maar gezien het succes van de Galaxy S7-lijn, kunnen we er toch een beetje van uitgaan dat de fabrikant achter de scherm aan deze smartphone werkt. Over het apparaat wordt nu gezegd dat je het straks alleen kunt kopen met een Edge-scherm, zoals de Galaxy S7 Edge en de Samsung Galaxy Note 7. Er zal dus géén plat model gaan verschijnen, aldus de geruchtenmolen.

Samsung zou tot dit besluit zijn gekomen dankzij het succes van de Samsung Galaxy S7 Edge, waarvan een hoop toestellen zijn verkocht. De vraag naar dat toestel zou veel hoger zijn dan de vraag naar het reguliere model. De zet zou niet vreemd zijn, aangezien het bedrijf er al maanden aan werkt dat Edge-scherm aan de man te krijgen – zelfs de Note 7 is er niet met een normaal, plat scherm. Het eerste Samsung-toestel met een scherm aan de zijkant was de Note Edge, maar het was de Samsung Galaxy S6 Edge die het scherm populair maakte.

Reacties (1)