Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony Xperia Z4 Tablet krijgt Android 7.0 Nougat in december

Geschreven door
Geplaatst op26 september 2016, 17:51 CategorieAndroid

Sony heeft bekendgemaakt dat de Sony Xperia Z4 Tablet in december wordt voorzien van Android 7.0 Nougat, de nieuwste Android-versie. Op welke dag precies is nog niet bekend, maar dat de update in die maand wordt uitgebracht is vrijwel zeker.

Android 7.0 Nougat voor de Sony Xperia Z4 Tablet

Sony is één van de snelste Android-fabrikanten als het om het updaten van hun smartphones en tablets gaat en ook dit jaar lijkt de producent niet teleur te stellen. Het bedrijf heeft namelijk laten weten dat de Sony Xperia Z4 Tablet in december mag rekenen op de upgrade naar Android 7.0 Nougat. Wanneer Sony de update vrijgeeft, dan is de Xperia Z4 Tablet straks één van de eerste tablets die het OS officieel heeft ontvangen. In mei bracht Sony nog de geliefde Marshmallow-update uit voor de krachtige, populaire tablet.

De tablet beschikt over een 10,1″-scherm met een 2K-resolutie en wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 810 octacore 64-bit-processor met een kloksnelheid van 2GHz. Verder is de tablet voorzien van wifi, 4g, intern geheugen van 32GB en een batterij van 6000mAh, inclusief een Stamina Mode die ervoor zorgt dat achtergrondprogramma’s worden afgesloten. De tablet is voorzien van een acht megapixel- camera aan de achterkant, een 5,1-megapixel-camera aan de voorkant, stereospeakers en werkt met PS4 Remote Play.

  • Delen:
Sony Xperia Z4 Tablet
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.