Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Specificaties van de LG V20 een dag voor aankondiging al gelekt’

Geschreven door
Geplaatst op5 september 2016, 13:26 CategorieAndroid

Morgen zal LG officieel de LG V20 gaan onthullen, maar vandaag zijn er al specs gelekt die mogelijk van de onaangekondigde phablet zijn. Zo krijgt het apparaat waarschijnlijk een scherm van 5,7-inch, een qhd-resolutie en een accu van 4000mAh.

Dit zijn de specs van de LG V20

Het duurt nu niet lang meer voordat LG officieel de LG V20 zal onthullen. De aankondiging staat voor morgen – 6 september – gepland. Toch lijkt het erop dat we niet hoeven wachten op die aankondiging, aangezien de specs van het apparaat al op straat liggen. Althans, als we de geruchten mogen geloven. Zo zal het toestel ondersteuning moeten gaan aanbieden voor DAC (digital-to-analog converter) en dat zal een verbeterde audio-ervaring moeten gaan opleveren. Aan de achterkant zou een zestien megapixel dual-lens-camera zitten.

Aan de voorkant treffen we een 5,7″-scherm aan, voorzien van een qhd-resolutie. Onder de motorkap zit mogelijk een Qualcomm Snapdragon 820-processor, samen met 4GB aan werkgeheugen en een accu van 4000mAh. De verwachting is dat de phablet zo’n 600 dollar moet gaan kosten en eind september verkrijgbaar zal zijn, in elk geval in de Verenigde Staten. Het wachten is nu op LG, die morgen wellicht bovenstaande specificaties voor de LG V20 zal bevestigen tijdens de presentatie. Die zal morgen gaan plaatsvinden.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.