Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Stickers Super Mario Run nu beschikbaar voor iMessage van Apple

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2016, 10:05 CategorieApplicaties

Het is vanaf nu mogelijk de stickers van de aankomende game Super Mario Run te downloaden voor iMessage, de berichtenapp van Apple. Je krijgt daarmee toegang tot enkele gezichtsuitdrukkingen en lichaamshoudingen van de bekende loodgieter in zijn blauwe overall.

Download de stickers van Super Mario Run

Nintendo heeft vandaag officieel de stickers van Super Mario Run vrijgegeven voor iMessage van Apple. iMessage is de berichtendienst van de fabrikant, waar gebruikers nu al een tijdje stickers voor kunnen downloaden. Dit is echter de eerste keer dat Nintendo een pakket uitbrengt op het platform. Met het pakket krijg je toegang tot enkele gezichtsuitdrukkingen en lichaamshoudingen van de bekende loodgieter in zijn blauwe overall. Deze stickers moeten je tevens vast enthousiast maken voor de game die onlangs is aangekondigd.

Super Mario Run is een Super Mario Bros.-platformgame vol actie die speciaal wordt ontwikkeld voor smartphones en tablets, en die vanaf december te vinden is in de App Store. In de game rent Mario vanzelf naar voren, maar spelers kunnen hem met één enkele aanraking over obstakels en vijanden laten springen. Aan het einde van ieder level staat een vlaggenmast die je moet bereiken om het level te voltooien. het spel is straks gratis te downloaden, maar voor volledige toegang zal een vastgestelde aankoopprijs betaald moeten worden.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.