Surface Pro 4 wordt vergeleken met de Macbook in nieuwe video

06 september 2016 1 Minuut 1 Reacties
Microsoft-Surface-Pro-4-review-totaal

Microsoft heeft een nieuwe reclamevideo online gezet, waarin de Surface Pro 4 wordt vergeleken met de Macbook van concurrent Apple. Is dit de verkeerde vergelijking of is er juist wat voor te zeggen? Check de video en oordeel zelf.

Surface Pro 4 versus Macbook van Apple

Microsoft heeft vandaag een nieuwe reclamevideo gelanceerd over de Surface Pro 4. In de video zien we hoe de softwaregigant de tablet tegenover de laptoplijn van Apple zet, de Macbook. De Macbook heeft geen touchscreen, geen afneembaar toetsenbord en ook geen stylus waar je allerlei handige handelingen mee kunt verrichten. Je zou kunnen stellen dat de vergelijking niet opgaat, omdat de Pro 4 een tablet is en de Macbook een laptop. Daarbij komt dat Apple een soortgelijk product in het assortiment heeft: de iPad Pro.

Ja, wanneer je puur kijkt naar de hardware, dan slaat de vergelijking nergens op. Helemaal niet wanneer je concurrent een soortgelijk product heeft waar je je eigen product tegenover zou kunnen zetten. Maar wanneer je de vergelijking in het licht zet van wat je met beide producten kan en doet, dan gaat de vergelijking wel op. De Surface Pro 4 mag dan wel een tablet zijn, het apparaat beschikt wel over een desktopversie van Windows 10 en kan applicaties draaien zoals op een pc. En dat is dan weer net niet helemaal mogelijk op de iPad Pro.

Reacties (1)