Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

SwiftKey ondersteunt nu de emoji van Android 7.0 Nougat

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2016, 9:21 CategorieAndroid

SwiftKey heeft deze week een update uitgebracht voor zijn Android-applicatie, die de ondersteuning voor nieuwe emoji toevoegt. Het gaat hier om de emoji die Google heeft geïntroduceerd met Android 7.0 Nougat. Ook krijgen we de keuze uit de verschillende huidskleuren.

Download de update voor SwiftKey op Android

Mocht je al in het bezit zijn van Android 7.0 Nougat op je smartphone of phablet (of tablet, als je een beetje handig bent) en je maakt gebruik van SwiftKey, dan is het goed om te weten dat er een nieuwe update beschikbaar is voor die app. De update brengt de ondersteuning voor de nieuwe emoji van Nougat met zich mee. Eerder introduceerde het team achter het populaire toetsenbord de feature al in de bèta van de app, maar nu is die dus voor iedereen beschikbaar. Ook kun je kiezen uit de verschillende huidskleuren van de poppetjes.

Android  7.0 Nougat brengt dus nieuwe emoji met zich mee, maar ook veel gediversifieerde emoji. Dat houdt in dat je voor de menselijke plaatjes binnen je chats kunt kiezen voor een andere huidskleur. Zie je een emoji met een pijltje ernaast, dan kun je dat plaatje langer indrukken en een andere kleur uitkiezen. De standaard kleur staat ingesteld op ‘Simpsons-geel’. Daarnaast heeft het team ook nog enkele kleine verbeteringen doorgevoerd aan de synchronisatiefunctie van het toetsenbord, zodat alles nog beter moet lopen dan voorheen.

  • SwiftKey
  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.