Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tablet van Samsung, met Snapdragon 625, opgedoken in benchmark

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2016, 10:32 CategorieAndroid

Er is een nieuwe tablet van Samsung opgedoken in de benchmark van Geekbench. Het apparaat beschikt over de Snapdragon 625-processor. Helaas is niet bekend om welke tablet het precies gaat, maar het kan zijn dat dit een nieuwe variant van de Galaxy Tab E is.

Nieuwe tablet van Samsung opgedoken

Samsung werkt achter de schermen hard aan nieuwe tablets. Eén van die tablet is waarschijnlijk een nieuwe versie van de Galaxy Tab A, maar dan mét stylus, terwijl een andere mogelijk een nieuwe versie van de Galaxy Tab E is. Die laatste is mogelijk opgedoken in een benchmark, die van Geekbench, waar staat aangegeven dat het apparaat beschikt over een Qualcomm Snapdragon 625-processor. Die chip beschikt over een octacore-processor en is geklokt op 2,02GHz. Ook beschikt die over de Adreno 506-gpu.

Verder wordt de onaangekondigde Samsung-tablet geleverd met Android 6.0.1. Het modelnummer van het apparaat is SM-T587P. Dat is belangrijk om te weten, omdat we zo mogelijk kunnen achterhalen onder welke tabletlijn de slate valt. Binnen de lijn van de Galaxy Tab E komen nummers als SM-T560, SM-T561 en SM-T567, waardoor de link snel gemaakt is. SM-T5 is wat de tablets onderling met elkaar verbindt. Helaas heeft de fabrikant zelf nog niets over de tablet naar buiten gebracht en weten we ook niet wanneer dat gebeurt.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016)
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.