Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Berichtendienst Telegram laat je nu ook op foto’s tekenen

Geschreven door
Geplaatst op26 september 2016, 12:41 CategorieAndroid

Berichtendienst Telegram heeft een update ontvangen op Android en iOS, die gebruikers meer opties geeft met betrekking tot fotobewerking. Zo kunnen die gebruikers nu tekenen op gemaakt foto’s, evenals teksten toevoegen en maskers (en stickers) opplakken.

Tekenen op je foto’s

Dit weekend heeft berichtendienst Telegram een update ontvangen op Android en iOS. Het betreft update 3.12, die enkele leuke toevoegingen met zich meeneemt. Zo kunnen alle gebruikers nu op foto’s tekenen. Wanneer je een foto maakt binnen de app, dan kun je daarna direct met je vinger een tekening maken. Ook kun je zelf bijvoorbeeld de kleur aanpassen. Daarnaast kun je gebruikmaken van de vele maskers (die zichzelf aanpassen) en stickers, die je kunt vergroten of verkleinen. Ook kun je een tekst toevoegen op de foto.

Gebruikers van de populaire dienst zijn ook in staat zelf gifjes te maken. Dat kan door een korte video op te nemen en het geluid weg te halen, waarna ze automatisch in een loop afgespeeld kunnen worden in het chatvenster. Voor Android-gebruikers is er verder nog meer goed nieuws: Android 7.0 Nougat wordt namelijk ondersteunt en dat betekent verbeterde notificaties. Voortaan zie je per gesprek wie wat gezegd heeft in de juiste volgorde. iOS-bezitters moeten het deze week helaas doen zonder bonusfunctie.

  • Telegram
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.