Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Over-the-air-update beschikbaar voor tablets Nvidia Shield

Geschreven door
Geplaatst op14 september 2016, 9:35 CategorieAndroid

Nvidia heeft vandaag een update uitgebracht voor beide modellen van de Nvidia Shield, die je nu als over-the-air-update kunt downloaden. Verwacht alleen geen grote updates voor beide systemen, omdat het hier voornamelijk gaat over veranderingen onder de motorkap.

Download de update voor Nvidia Shield

Het maakt niet uit welke van de twee Nvidia Shield-tablets je thuis hebt liggen, je kunt er vanaf vandaag een update voor verwachten. Nvidia heeft namelijk laten weten dat er een update onderweg is, die voornamelijk wat zaken onder de motorkap aanpast. Verwacht dus geen nieuwe features voor de Nvidia Shield gaming-tablet. We hebben de veranderingen voor beide modellen hieronder op een rijtje gezet.

  • Ondersteuning voor OpenGL ES 3.2
  • Verdere optimalisatie voor Doze
  • Probleem opgelost met automatische rotaties
  • Probleem opgelost met stotterende audio wanneer het scherm uitstaat
  • Beveiligingsupdate tot en met juli 2016 toegevoegd
  • Algemene bugfixes en prestatieverbeteringen

Normaliter brengt de fabrikant de update direct uit voor alle modellen van Nvidia Shield, waar die zich ook bevinden. De kans is dus groot dat je de update vandaag of morgen – in elk geval deze week – zult ontvangen. Het gaat hier overigens wel alleen om de wifi-only-modellen van de gaming-tablet. De andere versie zal binnenkort van deze update worden voorzien, geeft de fabrikant als laatste aan.

  • Delen:
Nvidia Shield Tablet
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.