Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba presenteert backup- en laadoplossing in één

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2016, 10:36 CategorieAccessoires

Toshiba werkt er momenteel nog hard aan, maar heeft ervoor gekozen om tijdens IFA 2016 in Berlijn een nieuw product te presenteren. Het bedrijf benadrukt dat het apparaat nog in volle ontwikkeling is en er dus uiteindelijk anders uit kan zien dan we op bovenstaande foto zien. Het gaat in ieder geval om een backup- en laadoplossing in één, een apparaat dat de makers graag alvast tonen.

Toshiba toont back-up en laadoplossing in één

Toshiba is momenteel druk bezig met het ontwikkelen van een apparaat dat ervoor zorgt dat je smartphone niet alleen wordt opgeladen, maar dat er ook direct een backup wordt gemaakt van de bestanden die daarop staan. Denk daarbij aan opgeslagen foto’s, video’s, contactpersonen en zelfs muziek. Met een dergelijke oplader raak je dus nooit meer iets kwijt, gezien we het toch al gewend zijn dat onze smartphone ongeveer iedere dag wel even aan de oplader gehangen moet worden. Daarbij gaat Toshiba ook een Android-app creëren waar de nodige gegevens beheert kunnen worden. Daar hebben we dan dus geen computer meer voor nodig.

Prijs en beschikbaarheid

Het bedrijf benadrukte meermaals dat de backup- en laadoplossing in één nog in volle ontwikkeling is. Het apparaat is ook alleen bedoeld voor Android-telefoons. Voor welke prijs we het apparaat op de markt zien komen, is nog even de vraag. Het is in ieder geval duidelijk dat Toshiba het product niet dit jaar nog op de markt krijgt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.