Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update voor Angry Birds 2 voegt tachtig nieuwe levels toe

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2016, 10:44 CategorieAndroid

Rpvio heeft dit weekend een update vrijgegeven voor Angry Birds 2. De game beschikt over twee nieuwe hoofdstuk en tachtig extra levels. Ook worden er nieuwe vijanden, evenals nieuwe versies van bestaande vijanden geïntroduceerd.

Download de update voor Angry Birds 2

Spelontwikkelaar en -uitgever Rovio, bekend van die boze vogeltjes, heeft een grote update uitgebracht voor Angry Birds 2. De update brengt twee nieuwe hoofdstukken en maar liefst veertig nieuwe levels met zich mee, die fans van de game een hoop nieuwe uitdagingen zullen voorschotelen. Daarnaast introduceert de ontwikkelaar nieuwe vijanden, evenals bekende vijanden in een nieuw jasje. Dat moet ervoor zorgen dat de gameplay fris aanvoelt, terwijl je nog altijd boze vogels in het level aan het slingeren bent.

Zo is er nu een varken met een antizwaartekrachtpistool en kun je drie varkens tegenkomen die op elkaar gestapeld zijn. Beide moeten ervoor zorgen dat je hun plannen niet dwarsboomt. Daarnaast kun je proberen King Pig Panic vrij te spelen. Daarvoor dien je een serie moeilijke uitdagingen te voltooien, binnen dertig minuten. De update is nu voor iedereen beschikbaar, zowel op Android al op iOS. Mocht je de game nog niet hebben of hem opnieuw willen downloaden, dan kun je Angry Birds 2 via de onderstaande links downloaden.

  • Angry Birds 2
  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.