Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vanaf 19 september heb je meer ruimte in je tweets op Twitter

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2016, 9:57 CategorieAndroid

Vanaf 19 september is het mogelijk om meer kwijt te kunnen in je tweets, aangezien quotes en media niet meer meetellen voor het limiet. Twitter heeft deze veranderingen nog niet bekendgemaakt, maar de website The Verge claimt het zeker te weten.

Dit telt straks niet meer mee voor het limiet op Twitter

Twitter gaat binnenkort grote veranderingen doorvoeren aan het sociale netwerk, meldt de website The Verge. Vanaf 19 september zullen quotes en de verschillende soorten media namelijk niet meer meetellen voor het limiet van 140 tekens per tweet. Die extra ruimte geeft twitteraars dus meer plek voor hun boodschap. Een vertegenwoordiger van het sociale netwerk heeft de datum ontkent; de informatie is afkomstig van mensen die bekend zijn met de plannen van het bedrijf. Maar de uitroldatum kan nog wel veranderen, wordt gezegd.

Daarnaast zullen ook gebruikersnamen (de namen met een @ ervoor) niet meetellen voor het tekenlimiet, wanneer die vooraan in de tweet staan. Ook dat moet de nodige ruimte opleveren, helemaal wanneer je vaak met iemand twee die een lange naam heeft. Helaas is niet bekend of deze verandering ook vanaf de negentiende wordt doorgevoerd; het kan zijn dat de veranderingen stapsgewijs worden geïntroduceerd. Het wachten is nu op de officiële aankondiging van Twitter. Tot die tijd is dit nieuws helaas niet honderd procent zeker.

 

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.