Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Veilige modellen Galaxy Note 7 krijgen groen batterij-icoon

Geschreven door
Geplaatst op16 september 2016, 9:46 CategorieAndroid

Om er straks zeker van te zijn dat je een veilig model van de Galaxy Note 7 hebt, introduceert Samsung enkele visuele hulpmiddelen. Eerder liet het bedrijf al weten dat de gerepareerde modellen een S op de verpakking krijgen en nieuwe modellen krijgen een groen batterij-icoon.

Groen batterij-icoon voor veilige Galaxy Note 7

Later deze maand zal Samsung nieuwe en verbeterde modellen van de Samsung Galaxy Note 7 gaan uitbrengen op verschillende markten. En om er zeker van te zijn dat jij als consument een veilige versie in huis haalt, introduceert het bedrijf het groene batterij-icoontje. Mocht je straks een nieuwe Note 7 hebben en je ziet dat groene icoontje in beeld staan, dan weet je zeker dat deze accu niet zomaar spontaan zal ontploffen, of iets dergelijks. Dat icoontje staat altijd rechts bovenin beeld, meestal tussen de klok en de telefoonverbinding in.

Eerder introduceerde Samsung ook al een ander visueel hulpmiddel waarmee je kunt achterhalen of een Galaxy Note 7 veilig is of niet. Het gaat hier om gerepareerde toestellen, die een S op de doos krijgen wanneer consumenten die thuisgestuurd krijgen. Het gaat om ongeveer 400 duizend toestellen wereldwijd die zo’n S zullen ontvangen, van de 2,5 miljoen toestellen die al waren verscheept. Al die modellen (moeten) worden teruggehaald door het bedrijf. Hier in Nederland is de release van de phablet in elk geval uitgesteld.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.