Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Veilige Samsung Galaxy Note 7 heeft ook last van enkele problemen’

Geschreven door
Geplaatst op26 september 2016, 10:06 CategorieAndroid

Eigenaars van een veilige Samsung Galaxy Note 7 melden dat het toestel zo zijn eigen problemen heeft – ook met de batterij. Samsung heeft inmiddels gereageerd op de problemen en meldt dat het niet met de accu te maken heeft.

Problemen met de veilige Samsung Galaxy Note 7 – gerucht

Mocht je denken dat de problemen omtrent de Samsung Galaxy Note 7 zijn afgelopen, dan heb je het mogelijk mis. Er komen namelijk nieuwsverhalen vanuit Azië binnen die melden dat mensen met een veilige variant van de Note 7 alsnog problemen aantreffen met het apparaat. En het lijkt erop dat die wederom te maken hebben met de accu van de phablet. Samsung heeft inmiddels gereageerd en meldt dat het niet aan de batterij ligt. Maar verder doet het bedrijf nog onderzoek naar de meldingen van de verschillende eigenaars.

Die eigenaars melden dat sommige toestellen helemaal niet meer kunnen worden opgeladen. Eén geval meldt dat een nacht opladen slechts tien procent energie opleverde, terwijl een ander zegt dat het energieniveau van 75 procent van 49 procent is gegaan in slechts 39 minuten. Voor nu geldt dat dit alleen in Zuid-Korea is gebeurd. Het kan natuurlijk ook door iets anders komen dan alleen de accu. Zo kan software met een nare bug er bijvoorbeeld voor zorgen dat de accu snel leeg gaat. Helaas is er verder nog niets bekendgemaakt.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.