Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: directeur van Samsung (VS) biedt excuses aan voor Galaxy Note 7

Geschreven door
Geplaatst op19 september 2016, 9:10 CategorieAndroid

De directeur van Samsung (van de Verenigde Staten) heeft in een video zijn excuses aangeboden voor het terughalen van de Galaxy Note 7. Ondanks het feit dat Samsung reageerde op de ongevallen, hebben die wel schade toegebracht aan het imago van de elektronicagigant.

Samsung zegt sorry voor de Galaxy Note 7

Hoe je het ook wendt of keert, de problemen met de Samsung Galaxy Note 7 hebben ervoor gezorgd dat het imago van Samsung als elektronicagigant beschadigd is geraakt. Niet in de laatste plaats omdat sommige toestellen voor brandwonden hebben gezorgd bij hun eigenaars. En hoewel Samsung (redelijk) snel reageerde op de problemen door al in een vroeg stadium enkele toestellen (en nu al meer dan een miljoen) terug te halen, zijn excuses wel op hun plaats. En dat is precies wat de Amerikaanse directeur van Samsung gedaan heeft.

Tim Baxter, zoals de beste man heet, maakt in de bovenstaande video zijn excuses namens het bedrijf. De video laat verder zien wat we inmiddels al weten. Samsung raadt de mensen aan hun toestellen niet meer te gebruiken en terug te sturen (want niet iedereen doet dat op dit moment). Nieuwe Galaxy Note 7-modellen worden niet later dan 21 september verwacht en de problemen met de accu zijn uiteraard opgelost. Hier in Nederland was de Note 7 nog niet verkrijgbaar, waardoor hier geen probleemgevallen zijn ontstaan.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.