Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

WhatsApp Beta voegt stickers, grotere emoji en meer features toe

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2016, 8:51 CategorieAndroid

WhatsApp Beta heeft dit weekend een update gekregen. De update voegt onder meer stickers en grotere emoji toe aan de mogelijkheden. Ook is het nu mogelijk in te zoomen met één vinger en kun je een flitser activeren wanneer je een foto neemt met de frontcamera.

Dit heeft WhatsApp Beta ontvangen

Voordat WhatsApp nieuwe functies implementeert in de stabiele versie van de berichtendienst, voert het team achter de app eerst de update door aan WhatsApp Beta. In de changelog van de nieuwe update voor het bètakanaal vinden we enkele opties die we eerder al zijn tegengekomen in de applicatie, zoals de mogelijkheid een bericht naar meerdere contactpersonen tegelijkertijd te sturen. Ook komen veelgebruikte chats direct bovenaan te staan wanneer je iets wil delen binnen de app. En de grotere emoji hebben we ook al eerder gezien.

Nieuwe features zijn echter de mogelijkheid om gebruik te maken van frontflash, wanneer de frontcamera daar over beschikt. Ook kun je met één vinger inzoomen, waardoor je niet eerst moeilijk hoeft te doen met je smartphone. Dit kan natuurlijk alleen met de camera binnen WhatsApp Beta. Daarnaast kun je op de gemaakte foto’s tekenen en kun je die voorzien van enkele stickers, door op de smiley te drukken. Als laatste toevoeging heeft WhatsApp ervoor gezorgd dat de links naar Telegram niet meer worden geblokkeerd.

  • WhatsApp Messenger
  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.