Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

WhatsApp op iOS is vanaf nu in combinatie met Siri te gebruiken

Geschreven door
Geplaatst op14 september 2016, 10:06 CategorieApplicaties

Het team achter WhatsApp heeft de berichtendienst geoptimaliseerd voor iOS 10, waardoor je de app in combinatie met Siri kunt gebruiken. Met de update wil het team achter de populaire applicatie ervoor zorgen dat communiceren nog gemakkelijker wordt – zelfs zonder iets in te typen.

Siri kan je berichten typen in WhatsApp

WhatsApp heeft vandaag een update gekregen die ervoor zorgt dat je voortaan ook de digitale spraakassistent Siri kunt gebruiken voor de communicatie binnen de populaire berichtendienst. Zo kun je Siri nu niet alleen gebruiken om berichten te sturen zonder dat je die zelf hebt getypt, ook kun je haar de opdracht geven iemand te bellen binnen de dienst. Met deze update wil het team achter de berichtendienst ervoor zorgen dat het communiceren nog gemakkelijker verloopt, ook al typ je zelf helemaal niets meer in.

Uiteraard dien je Siri daarvoor wel toestemming te geven. Wanneer je – na het updaten – Siri de opdracht geeft iemand een bericht te sturen, dan zal ze eerst aangeven toestemming nodig te hebben, waarna je dat direct kunt geven. Wel dien je hiervoor iOS 10 te hebben geïnstalleerd, want met een eerdere versie van het besturingssysteem werkt de integratie helaas niet. Mocht je niet weten hoe je Siri precies instelt voor WhatsApp – geen nood. De digitale assistent van Apple zal je namelijk stap voor stap helpen in het activeringsproces.

  • WhatsApp Messenger
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.