Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Xiaomi Mi 5s Plus onthuld: Snapdragon 821, 6GB ram, 5,7″-scherm

Geschreven door
Geplaatst op27 september 2016, 12:18 CategorieAndroid

Xiaomi heeft op dinsdagochtend Nederlandse tijd een nieuwe phablet onthuld, namelijk de Android-smartphone Xiaomi Mi 5s Plus. Deze phablet is voorzien van de Qualcomm Snapdragon 821, 6GB aan werkgeheugen en een 5,7″-scherm.

Dit is de Xiaomi Mi 5s Plus

Tijdens een mediaevenement India heeft de Chinese fabrikant Xiaomi vandaag een nieuwe phablet onthuld: de Xiaomi Mi 5s Plus. Dit is een high-end phablet met behoorlijk goede specs, die we hieronder op een rijtje hebben gezet. De grote smartphone is vanaf aanstaande donderdag in China te koop voor een bedrag vanaf 345 euro, in de kleuren goud, roségoud, zilver en wit. Check de specs hieronder.

Specificaties

Xiaomi Mi 5s Plus
Scherm 5,7-inch
Digitizer Nee
Processor Qualcomm Snapdragon 821, geklokt op 2,35GHz
RAM 4GB – 6GB
Opslaggeheugen 64GB – 128GB
Besturingssysteem Android 6.0 Marshmallow, MIUI 8
Prijs 345 dollar – 390 dollar
USB Ja, usb-type-c
GPS Ja
3G/4G Ja
Bluetooth Ja, 4.2
NFC Ja
Camera’s Twee dertien megapixel-camera’s aan de achterkant, vier megapixel-camera  aan de voorkant
Accu 3800 mAh Lithium Polymer

De behuizing is van metaal gemaakt. Verder lijkt het design heel erg op die van de Xiaomi. Onder de knop op de voorkant zit tevens een vingerafdruklezer, waarmee je de smartphone kunt ontgrendelen, bijvoorbeeld. Het is niet bekend wanneer de smartphone ook in het westen te koop zal zijn.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.