Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dit zit er op de plek van de koptelefoonaansluiting binnen iPhone 7 Plus

Geschreven door
Geplaatst op16 september 2016, 10:39 CategorieiPhone

Elk jaar haalt de reparatiewebsite iFixit de nieuwe iPhone uit elkaar om te checken wat er in zit. Dit jaar is de iPhone 7 Plus aan de beurt. Nu weten we precies wat de koptelefoonaansluiting heeft vervangen in het toestel; het is niet alleen de haptische motor.

Plastic bumper in de iPhone 7 Plus

Wanneer er een nieuwe iPhone uitkomt, dan mogen we verwachten dat de reparatiewebsite iFixit de smartphone uit elkaar haalt om te checken wat er nu onder de motorkap ligt verborgen. Dit jaar was het misschien net even spannender dan normaal, aangezien het gros van de consumenten zich afvraagt wat er precies in de plaats van de koptelefoonaansluiting is gekomen. Apple geeft aan dat de motor voor de haptische feedback in de homeknop de ruimte heeft ingenomen, maar dat is niet helemaal waar. Er is nog niet anders…

Op de plek waar normaal de koptelefoonaansluiting zou zitten, zit nu een plastic bumper, om ervoor te zorgen dat de smartphone ook echt waterdicht is. Dat moet heel belangrijk geweest zijn voor het bedrijf om een geliefde functie weg te halen. Daarnaast blijkt uit de teardown van de iPhone 7 Plus dat er een accu aanwezig is van 2915mAh en dat ook de camera inderdaad direct in het omhulsel gebouwd is, zodat het apparaat ook echt waterdicht is. Ook de Apple Watch Series 2 is onder handen genomen, daar horen we later meer over.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.