Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Zoek privé in de incognitomodus met de iOS-versie van Google Zoeken

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2016, 9:21 CategorieApplicaties

Met de iOS-app van Google Zoeken kun je voortaan de incognitomodus achter Touch ID zetten, zodat je die sessie opnieuw kunt openen. Je kunt de incognitomodus ook openen met een snelkoppeling voor 3D Touch door stevig op het app-icoon te drukken.

Google Zoeken en de incognitomodus

Google laat je nu in het geheim zoeken naar onderwerpen binnen de iOS-app van de zoekmachinegigant. Hiervoor heb je de nieuwste update voor Google Zoeken nodig, die nu wordt uitgerold naar iedereen met de app op zijn apparaat. Dat je in de incognitomodus kunt zoeken, is nog niet eens zo spannend — want dat kan ook met Chrome en Safari. Het is de manier waarop Google het doet: die privésessies kunnen namelijk achter Touch ID wordt geplaatst. Zo kun je die geheime tabs open laten staan, ook als iemand anders bezig is.

Want alleen jij kunt die tabs bezoeken met je vingerafdruk. Het gaat hier puur om het gemak. Google sluit namelijk niet meteen de geheime tabs wanneer je uit de app gaat — dat dien je handmatig te doen. Met Touch ID kun je voortaan voorkomen dat iemand anders dan per ongeluk ziet wat je allemaal aan het opzoeken bent – en waarom – en dat moet rust opleveren. Uiteraard is het zo dat de sessies nooit volledig geheim zijn, aangezien bijvoorbeeld je serviceprovider nog altijd kan zien waar je naar zoekt. En mogelijk ook waarom.

Daarnaast is het mogelijk direct een YouTube-video binnen Google Zoeken op iOS te bekijken.

  • Google Zoeken
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.