Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

’12”-versie van de Lenovo Yoga Book op komst’

Geschreven door
Geplaatst op7 oktober 2016, 9:31 CategorieAndroid

Er is een gerucht verschenen over een nieuwe versie van de Lenovo Yoga Book. Deze variant zou een 12″-scherm gaan krijgen. Eerder gaf de fabrikant al aan dat er in de toekomst meer modellen van de Book zouden verschijnen, onder andere met grotere schermen.

Grotere varianten van Yoga Book onderweg – gerucht

Mogelijk krijgen we binnenkort te maken met een grotere variant van de Lenovo Yoga Book. Er is namelijk een gerucht verschenen, vanuit Italië, waarin gerept wordt over een versie van 12-inch. Dat is op zich geen vreemd gerucht, omdat Lenovo zelf al eerder in een interview heeft laten weten dat er in de toekomst meer modellen onder de merknaam worden uitgebracht. Onder andere versies met grotere schermen. Dat blijkt uit informatie die onder meer gelekt is uit de Bluetooth Special Interest Group, waar het product getest is.

Daar zijn Lenovo-modellen opgedoken met de modelnummers Lenovo YB-Q501L en Lenovo YB-Q501F. Diezelfde nummers zijn ook te zien bij de Geekbench. Daar staat ook de naam YOGABOOK12 te lezen, een product dat wordt omschreven als een Android-apparaat met 4GB aan werkgeheugen en 2GB aan werkgeheugen. Beide beschikken over een Intel Atom x5-Z8550-processor en draaien op Android 6.0.1. Daardoor leeft de gedachte nu dat het grootste verschil tussen de Yoga Books alleen het formaat van de schermen is.

  • Delen:
Lenovo Yoga Book
Lenovo Yoga Book
Android Marshmallow (6.0) - Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.