Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Action Launcher 3 ontvangt een feature uit Android 7.1 Nougat

Geschreven door
Geplaatst op3 oktober 2016, 8:55 CategorieAccessoires

De populaire Android-launcher Action Launcher 3 heeft dit weekend een update ontvangen, met daarin een feature van Android 7.1 Nougat. Deze feature werd eerder gevonden in de nieuwste versie van de Pixel Launcher van Google, die al gelekt was voor de officiële aankondiging.

Download de nieuwste versie van Action Launcher 3

De Action Launcher 3, een populaire launcher voor je Android-smartphone of -tablet, is dit weekend van een update voorzien. De functie die wordt uitgerold wordt Quickcuts genoemd. Die Quickcuts lijken op de snelkoppelingen die te gebruiken zijn met de Pixel Launcher van Google. Deze launcher wordt hoogstwaarschijnlijk morgen, tijdens een Google-presentatie, aangekondigd voor de nieuwe Pixel-smartphones. Mogelijk verschijnen die features ook standaard met Android 7.1 Nougat, maar dat is momenteel niet zeker.

action_launcher_quickcuts

Quickcuts, en zijn bronmateriaal, is te vergelijken met 3D Touch op een iPhone 6s Plus. Wanneer je even je duim op een app-icoontje houdt, dan verschijnen er extra opties in beeld. Om toegang tot krijgen tot deze feature, hoef je dus niet eens te wachten op Google of de nu instabiele versie van de Pixel Launcher. Je kunt nu ook de gratis versie van Action Launcher 3 downloaden en ervaren hoe het is om een soort van 3D Touch te gebruiken op je Android. Daarnaast zijn er ook nog kleine andere aanpassingen gedaan onder de motorkap.

  • Action Launcher 3
  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.