Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Aflevering 2 van Batman: The Telltale Series nu verkrijgbaar op iOS

Geschreven door
Geplaatst op10 oktober 2016, 10:42 CategorieApplicaties

Telltale Games heeft dit weekend de tweede aflevering van Batman: The Telltale Series vrijgegeven op iPhone en iPad. Heb je de seizoenspas gekocht, dan kun je de episode nu meteen binnenhalen. Anders zul je de tweede aflevering ook los moeten kopen.

Download episode 2 van Batman: The Telltale Series

Dit weekend verscheen opeens de tweede aflevering van Batman: The Telltale Series op iOS. De tweede episode heet Children of Arkham en vertelt meer over de familie Wayne en zijn invloed in de stad Gotham. Ook zien we wat dat met Bruce Wayne te maken heeft, terwijl hij de schurken in de stad blijft aanpakken als de gevreesde vleermuisman. Wat het ook altijd spannend maakt, is het idee dat er een oude bekende in beeld komt die het Bruce heel moeilijk kan maken. Maar zoals altijd heb je zelf een hoop acties en uitspraken in de hand.

De iOS-versie loopt nog altijd een beetje achter op de versie die voor console is uitgebracht. Daar verscheen de tweede aflevering namelijk al eerder. Ondertussen wachten Android-eigenaars nog altijd rustig op een versie van Batman: The Telltale Series voor hun smartphone of tablet, aangezien er nog altijd geen Android-versie is gelanceerd. Het wachten is nu op episode 3, om te zien welke keuzes welke effecten gaan hebben. Hopelijk kunnen we tegen die tijd ook melden dat er dan eindelijk een versie voor Googles besturingssysteem is gelanceerd.

  • Batman: The Telltale Series
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.