Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 7.0 Nougat is eindelijk gearriveerd voor de Google Nexus 6

Geschreven door
Geplaatst op4 oktober 2016, 10:20 CategorieAndroid

Mocht je in het bezit zijn van een Google Nexus 6, dan hebben we goed nieuws. Je kunt nu Android 7.0 Nougat downloaden voor het toestel. Google heeft de software-update wereldwijd vrijgegeven. De update zal automatisch op de phablet verschijnen, maar je kunt ook handmatig controleren.

Google Nexus 6 met Android 7.0 Nougat

Eigenaars van de Google Nexus 6 kunnen eindelijk Android 7.0 Nougat downloaden. Google heeft de software-update namelijk vrijgegeven. Hoewel de update nu naar elk Nexus 6-toestel wereldwijd onderweg is en automatisch zal binnenkomen, kun je ook handmatig blijven controleren of de update al beschikbaar is. Daarvoor ga je naar Instellingen > (helemaal naar beneden scrollen) Over de telefoon > Updates. Bespaar jezelf echter de moeite, aangezien de update dus vanzelf binnenkomt. Je krijgt er ook een notificatie van.

Eerder werd Android 7.0 Nougat al uitgebracht voor andere Nexus-apparaten, zoals de Nexus 5X en de Nexus 9. Dat was ongeveer drie weken geleden. Toen werd er gezegd dat Nougat onderweg is naar de Google Nexus 6, maar dat het nog een paar weken duurt. De software-update weegt 860MB en is voorzien van de laatste beveiligingsupdate (van oktober). Mocht je alles helemaal handmatig willen doen (doe dat alleen als je weet waar je mee bezig bent), dan kun je de update ook helemaal zelf downloaden en installeren.

  • Delen:
Google Nexus 6
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.