Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 7.1 komt in december naar Nexus, bèta start deze maand nog

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2016, 10:24 CategorieAndroid

Google heeft laten weten dat Android 7.1 in december naar Nexus-apparaten komt. De bèta van de software zal deze maand nog van start gaan. De bèta zal beschikbaar zijn voor de Google Nexus 6P, Google Nexus 5X en de Google Pixel C.

Android 7.1 komt in december naar Nexus-apparaten

Google heeft bekendgemaakt dat de bèta van Android 7.1 Nougat deze maand nog van start zal gaan. De bèta is straks binnen te halen op de Nexus 6P, Nexus 5X en de Google Pixel C. Wanneer de Pixel en de Pixel XL worden gelanceerd, dan zal de software al standaard geïnstalleerd zijn. Daarnaast krijgen die smartphones toegang tot features waar andere Androids (aanvankelijk of officieel) geen toegang tot krijgen. Mocht je je willen aanmelden voor het bètaprogramma van Google, dan kun je terecht op de daarvoor bestemde website.

De zoekmachinegigant heeft tevens laten weten wanneer ook niet-bètatesters met de software aan de slag kunnen. In december zal de update namelijk verschijnen voor iedereen met een Nexus in huis. Ook de Nexus 6 en de Nexus 9 kunnen nog rekenen op deze update, ook al is het updateproces van twee jaar (standaard voor alle Nexus-apparaten) al afgelopen na oktober 2016. Ook de Nexus Player krijgt de update naar de nieuwste versie van Android. Een precieze releasedatum heeft Google echter niet vrijgegeven.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.