Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 7.1 Nougat biedt gebruikers inkijkje in het beveiligingsbulletin

Geschreven door
Geplaatst op21 oktober 2016, 12:25 CategorieAndroid

Android 7.1 Nougat kan gebruikers meer over de beveiliging van het toestel vertellen. Dat kan door op het beveiligingsniveau te tappen. Wanneer je dat doet, dan zal de browser op je Android worden geopend, die vervolgens het beveiligingsbulletin laat zien.

Zo check je straks het beveiligingsbulletin binnen Android 7.1 Nougat

Elke maand brengt Google een nieuwe beveiligingsupdate uit voor Android. Eerst naar de Nexus- en nu ook de Pixel-producten en later zal die update ook verschijnen op andere toestellen, van andere fabrikanten. Die hebben dat overigens zelf in de hand, waardoor je mogelijk niet maandelijks de nieuwste updates ontvangt. Maar wat bieden die beveiligingsupdates nou precies aan? Je kunt natuurlijk de verschillende sites voor je dagelijkse nieuwsvoorziening in de gaten houden voor dat antwoord, maar dat vind je straks ook terug op je Android.

Wanneer je namelijk bent voorzien van Android 7.1 Nougat, dan kun je op het beveiligingsniveau tappen. Wanneer je dat doet, dan zal de standaardbrowser op je smartphone of tablet worden geopend. Je wordt dan doorgestuurd naar de pagina met daarop het beveiligingsbulletin, waar je kunt lezen wat er precies is aangepast en veranderd deze maand. Je gaat daarvoor naar Instellingen > Over de telefoon / tablet en tapt daarna op het beveiligingsniveau. Heb je geen Android 7.1, dan heeft het ook geen zin om daarop te tappen.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.