Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple brengt iOS 10.0.3 uit voor iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Geschreven door
Geplaatst op18 oktober 2016, 9:20 CategorieiPhone

Apple heeft een update uitgebracht voor de publieke versie van iOS 10, die enkele problemen voor iPhone 7 (Plus) moet gaan oplossen. De update is nu te downloaden voor iedereen met een nieuwe iPhone, als een over-the-air-update.

Download iOS 10.0.3 voor iPhone 7 (Plus)

Apple heeft een update uitgebracht voor zijn nieuwe besturingssysteem voor mobiele apparaten. Het gaat hier om update 10.0.3, die een probleem voor de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus moet gaan oplossen. De update is nu binnen te halen als een over-the-air-update en brengt een fix mee voor het probleem met de verbinding met het mobiele netwerk. Dit probleem lijkt alleen aanwezig te zijn bij de nieuwe modellen van de iPhone. Al is het nu ook weer niet zo dat alle modellen van de nieuwe iPhone zijn getroffen door de vervelende bug.

Of je er nu wat van gemerkt hebt of niet, je doet er goed aan deze update binnen te halen. Al is dat maar vanwege het feit dat het probleem zich ook nog op een later moment kan voordoen, waardoor je nu zeker weet dat je er geen last van zult krijgen. iOS 10 is de nieuwste versie van het besturingssysteem voor mobiele apparaten van Apple, en beschikt over een opnieuw ontworpen lockscreen, een verbeterde berichtenapplicatie (met zijn eigen app store), nieuwe look en feel en een Siri sdk voor de ontwikkelaars van het platform.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.