Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple maakt tweede bèta van iOS 10.1 beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op6 oktober 2016, 10:15 CategorieiPad

Apple heeft de tweede bèta-versie voor de iOS 10.1-update beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars en publieke testers. Twee weken na de release van de eerste publieke bèta-versie verschijnt nu de volgende online. Met iOS 10.1 gaan we onder andere kennis maken met de nieuwe portretfunctie. Daarmee is het mogelijk om diepte in je foto te creëren.

Portretstand in iOS 10.1

Een van de nieuwe functies die we tegen zullen komen is de Portret-stand. De functie is alleen beschikbaar voor de Apple iPhone 7 Plus, omdat die smartphone over een dual camera beschikt. Daardoor kun je een soort van diepte creëren in je foto waardoor achter het object of de persoon op de voorgrond een wazige achtergrond ontstaat. In onderstaande video is de functie te zien.

Ook bug fixes in iOS 10.1

Liefhebbers die met de tweede bèta van iOS 10.1 aan de slag gaan, zullen ook zien dat er bug fixes en prestatieverbeteringen zijn doorgevoerd. Daarbij moeten fouten zijn opgelost die in de afgelopen weken werden ontdekt nadat iOS 10 werd gelanceerd. Ook de iMessage-apps hebben een update ondergaan. Zo heeft Apple de puntjes vervangen voor een scrollbalk. Tevenskun je met de tweede publieke bèta iMessage-effecten voortaan altijd gebruiken, zelfs met de functie ‘Verminder beweging’ ingeschakeld. Wanneer de nieuwste update volledig wordt uitgerold, is nog niet bekend.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Apple iPhone 6S Plus
iOS
Apple iPhone 6 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.