Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple wil drie nieuwe modellen van de iPad Pro gaan uitbrengen’

Geschreven door
Geplaatst op3 oktober 2016, 15:02 CategorieiPad

Er zijn wederom geruchten verschenen over drie nieuwe modellen van de iPad Pro. Eén daarvan zou een iPad Mini-model moeten zijn. De nieuwe iPad Mini zal ook worden voorzien van een Smart Connector, waardoor je er dus gemakkelijk accessoires op kunt aansluiten.

Meer soorten modellen iPad Pro op komst – gerucht

Deze zomer verscheen het gerucht dat Apple in 2017 nieuwe modellen van de iPad Pro wil introduceren. Nu zijn er nieuwe geruchten over die modellen verschenen. Zo is de verwachting nu dat de iPads in de lente worden aangekondigd. Daar waar voorheen werd gemeld dat de 9,7″-variant zou worden voorzien van een 10,5″-scherm, blijkt dat nu 10,1-inch te zijn. Daarnaast wordt er ook gesproken over een nieuwe versie van de iPad Mini, die ook de naam Pro zal gaan dragen. Deze iPad zal ook de Smart Connector gaan krijgen.

Daarnaast wordt verwacht dat die iPad Mini, met een scherm van 7,9-inch, de volgende eigenschappen zal overnemen van de iPad Pro:

  • vier speakers
  • iSight-camera van twaalf megapixel
  • True Tone-flash
  • True Tone-display

Het is nog niet bekend of het 10,1″-model ook wordt voorzien van een Smart Connector, maar de verwachting is dat dit wel het geval is. Ook zouden alle drie de nieuwe modellen gaan beschikken over vier microfoons. Het laatste nieuwe model, een nieuwe 12,9″-versie, zou dezelfde camera als in de 9,7″-variant gaan krijgen (een twaalf megapixel iSight-camera).

  • Delen:
Apple iPad Pro 10.5
iOS
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.