Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple zou serieus aan iMessage voor Android hebben gewerkt

Geschreven door
Geplaatst op26 oktober 2016, 9:15 CategorieAndroid

Naar verluidt zou Apple serieus aan een versie van iMessage hebben gewerkt die naar Android had moeten komen, inclusief Material Design. Ook is de kans nog aanwezig dat het bedrijf uit Cupertino de berichtendienst naar Googles platform zal brengen.

iMessage op Android

Het is niet de eerste keer dat we iets horen over iMessage voor Android, de berichtendienst van Apple die je onder andere op je iPhone en iPad kunt gebruiken. Het is een exclusieve dienst die niet op platformen die niet van Apple zijn verkrijgbaar is en een dienst die de meeste iOS-gebruikers trouw aan iOS laat blijven plakken. Maar Apple zou dus al hebben gewerkt aan een Android-versie van deze app. Die app had al aangekondigd moeten worden, maar dat is tot op heden niet gebeurt. Toch waren er al concepttekeningen beschikbaar.

En die tekeningen lieten verschillende designs zien, waaronder een versie in het Material Design van Google. Daarnaast leeft de gedachte nog steeds dat Apple de berichtendienst alsnog naar Android kan brengen, vanwege de nieuwe App Store die is gelanceerd. Het bedrijf kan extra inkomsten genereren door niet alleen de berichtendienst, maar ook die digitale winkel uit te brengen op het platform van Google. Apple heeft niet gereageerd op de geruchten. Voorlopig is het dus onduidelijk of iMessage daadwerkelijk naar Android toe zal komen.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.