Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus Chromebook C302CA gelekt: een premium Chromebrook-convertible

Geschreven door
Geplaatst op19 oktober 2016, 9:39 CategorieChrome OS

Naar verluidt komt er een nieuwe Asus Chromebook aan, die, net als die van Samsung, een premium design moet gaan krijgen. De specificaties zijn ook al naar buiten gebracht, maar Asus heeft de informatie nog niet bevestigd.

Dit is de Asus Chromebook C302CA – gerucht

Er is een nieuwe Asus Chromebook gelekt, de C302CA. Het lijkt erop dat we hier met een premium Chromebook te maken krijgen, net zoals het apparaat dat onlangs gelekt is van Samsung. Naast de bovenstaande afbeelding, zijn de specs van het apparaat ook al gelekt. Die zijn sinds gisteren te zien op de website van de FCC, de Amerikaanse waakhond op het gebied van communicatie. Het betreft hier vooralsnog een onaangekondigde convertible, waarvan je het scherm ook achter helemaal het toetsenbord kunt draaien straks.

Dit zijn de gelekte specs.

  • 12.5-inch, 1920 x 1080 pixel IPS touchscreen display
  • Intel Core M3-6Y30 Skylake-processor
  • 8GB werkgeheugen
  • 32GB aan interne opslagruimte
  • 802.11ac wifi
  • Bluetooth 4.0
  • 39 Wh batterij

Daarnaast lijkt het erop dat de nieuwe Asus Chromebook ondersteuning zal aanbieden voor een stylus. Mocht dit de opvolger worden van de het Flip-model dat Asus heeft uitgebracht, dan zijn de specificaties er goed op vooruit gegaan. Dat model beschikt namelijk onder meer over 4GB aan werkgeheugen, een 10,1″-scherm en een resolutie van 1280 bij 800 pixels. Dit nieuwe model moet ergens tussen de 600 en 700 euro kosten.

asus-chromebook-fcc-2

asus-chromebook-fcc-3

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.