Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus Transformer 3 Pro (T303UA) te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op28 oktober 2016, 13:55 CategorieWindows

Het heeft wat maanden geduurd maar de nieuwe Transformer 3 Pro van Asus ligt in de Nederlandse winkels. Deze premium tablet wordt verkocht voor een prijs van 1.199 euro maar daarvoor krijg je wel een flexibel design, krachtige prestaties en Windows 10 als besturingssysteem.

In juni van dit jaar kondigde Asus twee nieuwe Transformer-modellen met Windows 10 aan; de Asus Transformer 3 en de 3 Pro. Beide apparaten zijn 2-in-1-modellen, waardoor je ze als een computer en als een tablet kunt gebruiken. Ook draaien beide toestellen op Windows 10. De Pro-versie ligt inmiddels ook in de Nederlandse winkels.

Asus Transformer 3 Pro

De Transformer 3 Pro is een zogenaamde hybride tablet, met een afneembaar toetsenbord. De versie die in de Nederlandse winkels ligt beschikt over een Intel Core i5-processor, 8GB aan werkgeheugen en een ssd van 256GB. Qua uiterlijk zien we de kickstand aan de achterzijde terug. De cover is een toetsenbord met achtergrondverlichting.

De fabrikant legt vooral nadruk op de pc-kant van deze convertible. Asus noemt de Transformer 3 Pro namelijk ‘de meest veelzijdige pc’ van dit moment en legt dan met name nadruk op de rauwe kracht van het apparaat. De hybride beschikt over een 12,6-inch-scherm met een resolutie van 2.880 bij 1.920 pixels. Verder is er een usb-type-c-, usb 3.0- en hdmi-poort aanwezig, evenals een dertien megapixel-camera met ondersteuning voor Windows Hello. Daarnaast kun je de Asus Pen-stylus gebruiken in combinatie met de Asus Transformer 3 Pro, bijvoorbeeld voor tekenen of schrijven.

Asus Transformer 3 Pro a

Asus komt ook met diverse accessoires voor de Transformer 3 Pro. Het Universal Dock is een hub met meer aansluitingen, zoals usb, hdmi, vga, lan en een 3-in-1-kaartlezer. De Asus Audio Pod beschikt over grotere speakers en het ROG X2 Station 2 biedt ruimte voor een externe grafische kaart.

Prijs en beschikbaarheid

De Asus Transformer 3 Pro (T303UA) met Intel Core i5-processor en 256GB aan opslaggeheugen ligt in de Nederlandse winkels voor een prijs van 1.199 euro.

Lees ook onze hands-on review van de Asus Transformer 3 Pro.

Meer informatie

Wil je meer weten over dit toestel of andere toestellen die momenteel in Nederland te koop zijn? In onze tablet database kun je alle tablets en smartphones direct vergelijken. Hier vind je onder meer alle specificaties, features en prijzen.

  • Delen:
Asus Transformer 3 Pro (T303UA)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.