Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Batman – The Telltale Series uit op Android, iOS krijgt nu al aflevering 3

Geschreven door
Geplaatst op27 oktober 2016, 9:49 CategorieAndroid

Telltale Games heeft bekendgemaakt dat Android-eigenaars aan de slag kunnen met de eerste aflevering van Batrman – The Telltale Series. iOS-bezitters kunnen ondertussen al beginnen aan de derde episode van deze spannende gameserie.

Download nu Batman – The Telltale Series

Het heeft even geduurd, maar dan heb je vaak ook wat. Telltale Games heeft laten weten dat Android-eigenaars nu eindelijk (voor niets) aan de slag kunnen met de eerste aflevering van Batman – The Telltale Series. Waarom het zo lang heeft moeten duren voordat mensen met een Android de game konden opstarten, is helaas niet bekendgemaakt. In dit spel kun je keuzes maken als Batman én Bruce Wayne en de consequenties ervaren als één van de twee personages. Je moet dus te allen tijde goed blijven opletten wat je doet en zegt.

Mocht je de eerste aflevering gaan downloaden voor Android, let dan wel goed op. De game is geoptimaliseerd voor apparaten met Android 6.0 of hoger, maar ondersteunt ook de devices die beschikken over Android 5.0 Lollipop, met OpenGL 3.1. Waarschijnlijk heeft de lage score binnen Google Play te maken met de lage compatibiliteit. Ondertussen hebben de iOS-bezitters onder ons al de derde aflevering gekregen. Die episode is nu te downloaden als een in-game item uit aflevering één, net zoals dat het geval was bij aflevering twee.

  • Batman - The Telltale Series
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.