Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #29

Geschreven door
Geplaatst op1 oktober 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer de Companion app van FIFA 17.

Navbar Apps

Ben je een beetje klaar met de standaard navigatiebalk die je op jouw Android-smartphone hebt staan, dan kun je er ook voor kiezen om een applicatie te installeren waarmee je die balk kunt aanpassen. Een van die applicaties heet Navbar Apps en zodra je die app eenmaal hebt geïnstalleerd, weet je zeker dat je voortaan altijd een leuke navigatiebalk hebt. Je kunt er onder andere voor kiezen om voor een stijl met watermeloenen te kiezen.

Navbar Apps

Navbar Apps is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Navbar Apps

FIFA 17 Companion

EA Sports heeft voor zijn gloednieuwe voetbalspel: FIFA 17 een nieuwe applicatie uitgebracht. Het gaat om een companion-app waarmee het mogelijk is om je eigen team samen te stellen. Dat kan onder meer door digitale kaartpakketten te kopen. Ook is er een minigame in de app aanwezig waarmee je jouw team kunt verbeteren. Met de applicatie kun je tevens de transfermarkt op.

FIFA 17 Companion is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • FIFA 17 Companion

Allsecur Pechhulp on demand

Allsecur Pechhulp on demand is een gloednieuwe app waarmee liefhebbers kunnen vragen om pechhulp zodra dat nodig is. In tegenstelling tot normale pechhulp, hoef je bij Allsecur Pechhulp on demand niet te betalen als je geen gebruik maakt van de pechhulp. Met zijn nieuwe applicatie wil Allsecur voorkomen dat mensen betalen voor een service die ze bijna nooit gebruiken.

Allsecur Pechhulp on demand is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Allsecur Pechhulp on demand

Quicky

Ben je een beetje klaar met je volle toegangsscherm op jouw iOS-apparaat, dan is Quicky een applicatie om te overwegen. De applicatie zorgt ervoor dat je shortcuts kunt maken naar jouw apps toe. Vanaf dat moment kun je door 3D Touch te gebruiken het app-icoon van Quicky aanklikken en kiezen welke app je geopend wilt hebben. De app is in twee versies beschikbaar: een gratis versie waarbij je alleen standaard-apps kunt kiezen en een betaalde variant waarin je alle apps kunt kiezen. Quicky werkt alleen op de iPhone 6S (Plus) en iPhone 7 (Plus).

Quicky

Quicky is nu gratis te downloaden uit de App Store.

  • Quicky

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016)
Android Marshmallow (6.0)
Asus ZenPad 3S 10
Asus ZenPad 3S 10
Android Marshmallow (6.0)
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.