Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #30

Geschreven door
Geplaatst op8 oktober 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer de app Counting Owl.

Chordify

Chordify is dé app voor de liefhebbers die graag gitaar spelen. Met de applicatie kun je de akkoorden voor ieder nummer zien en eenvoudig met de muziek meespelen. De catalogus van het platform bestaat inmiddels uit liefst 4,5 miljoen nummers. Ook kun je favoriete nummers eenvoudig opslaan en biedt de app integratie met YouTube en SoundCloud.

Chordify

Chordify is nu gratis te downloaden uit de App Store.

  • Chordify

Counting Owl

Wil jij graag altijd op de hoogte zijn van het aantal volgers dat je hebt op Twitter, Instagram, YouTube en Twitch, dan is Counting Owl de oplossing voor jou. Met deze applicatie is het mogelijk om een handig overzicht te krijgen van het aantal volgers dat je per social media-platform hebt. Ook kun je wat betreft Twitter, YouTube en Twitch accounts van vrienden invullen om in de gaten te houden hoeveel volgers ze hebben. Daarbij kun je ook doelen instellen en een notificatie krijgen als een doel is behaald.

Counting Owl is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Counting Owl

Moji Maker!

Heb je regelmatig het idee dat je met de standaard emoji niet precies je verhaal kunt vertellen, dan is de Moji Maker! een aanrader. De applicatie zorgt ervoor dat je volledig gratis je eigen emoji kan maken. Jammer genoeg vind je de emoji na afloop niet terug op het toetsenbord, maar kan hij slechts als foto verstuurd worden.

Emoji Maker

Moji Maker! is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Moji Maker!

De Grote Hack

De makers van De Grote Hack viel het op dat we in Nederland vaak te maken hebben met NEN- en ISO-normen, terwijl veel mensen niet weten wat die normen nou precies inhouden. De Grote Hack moet ervoor zorgen dat dat verandering in komt. Het spel laat je kennis maken met de normen. De normen worden onder andere gebruikt bij het betalen met een pinpas en bij het reizen met het openbaar vervoer.

De Grote Hack is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • De Grote Hack

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.