Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #31

Geschreven door
Geplaatst op15 oktober 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer de app Workplace by Facebook.

Workplace by Facebook

Facebook heeft de afgelopen tijd gewerkt aan zijn eigen Slack-concurrent. Dat heeft het bedrijf gebracht bij een gloednieuwe applicatie genaamd Workplace by Facebook. Met de app is het mogelijk om in contact te blijven met je collega’s. Een voordeel daarvan is dat de app volledig losstaat van je persoonlijke Facebook-profiel. Op dit moment wordt nog hard gewerkt aan verbeteringen voor de app. Op dit moment kun je al groepen maken, projectupdates delen en feedback geven.

Workplace by Facebook is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Chordify

KLM Media

Tot op heden is het in vliegtuigen nog altijd gebruikelijk om even snel een papieren krantje te lezen, maar KLM gaat daar verandering in brengen. Met de app KLM Media kun je voortaan gewoon je smartphone gebruiken om de kranten te lezen. Afhankelijk van je reisklasse krijg je toegang tot een bepaald aantal kranten. Daartoe behoren onder andere De Telegraaf, Le Monde, Die Welt en El Pais. Zo kun je dus voortaan altijd in het vliegtuig rustig genieten van een krantje.

klm-media

KLM Media is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • KLM Media

BeterDichtbij

BeterDichtbij moet ervoor zorgen dat we beter kunnen communiceren met ons eigen ziekenhuis. Als je bijvoorbeeld in de regio Groningen woont, kun je een gesprek beginnen met het Ommelander Ziekenhuis Groningen. Mocht je bijvoorbeeld met een vraag zitten, dan kun je via de applicatie verder geholpen worden. Zo kun je bijvoorbeeld aan je dokter vragen hoe het nou ook alweer zat met die pillen die je had gekregen. Zo heb je dus altijd een medisch deskundige in de buurt.

beterdichtbij

BeterDichtbij is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • KLM Media

DayMate

Voor liefhebbers die graag meer stuctuur in hun dagen en weken willen toepassen, is de app DayMate een welkome applicatie. De app zorgt ervoor dat je een makkelijk overzicht kan creëren van de activiteiten die je moet inplannen. Een daginvulling kun je gewoon creëren door gebruik te makien van simpele icoontjes. Zo heb je altijd een handig overzicht en vergeet je voortaan geen enkele afspraak meer.

daymate

DayMate is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • DayMate

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.