Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #32

Geschreven door
Geplaatst op22 oktober 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer de app WeerOnline.

Achtergronden

Google heeft afgelopen week een gloednieuwe applicatie in de Play Store geplaatst waarmee het mogelijk is om mooie achtergronden op je smartphone te zetten. In de app kom je dezelfde achtergronden tegen als die je aantreft op een Google Pixel en Google Pixel XL. Van een schilderachtig landschap tot een afbeelding uit de google Earth-collectie. Daarbij wordt het aanbod nog altijd uitgebreid. Met deze app kun je dus echt alle kanten op.

google-achtergronden

Google Achtergronden is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Google Achtergrond

Weeronline

Alhoewel deze app niet helemaal nieuw is, zou je dat bijna wel verwachten als je ziet wat voor make-over de Android-versie van de app Weeronline heeft ondergaan. Met deze applicatie weet je voortaan altijd waar je aan toe bent wat betreft het weer. Je krijgt persoonlijk tips, ziet de gevoelstemperatuur voor het komende uur en de weersverwachting voor de komende veertien dagen. Met deze app sta je nooit meer onvoorbereid in de regen.

weeronline

Weeronline is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Weeronline

PanicShield

Ben jij iemand die erg snel last heeft van paniekaanvallen, dan is er nu een app die je een handje moet helpen op het moment dat het mis dreigt te gaan. PanicShield wil zijn gebruikers meer leren over paniekaanvallen. Op die manier moet je ten eerste bewust worden van de kenmerken en ten tweede leer je hoe je paniekaanvallen in de toekomst kunt voorkomen. Ook is er bijvoorbeeld een ademhalingsoefening toegevoegd.

PanicShield

PanicShield is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • PanicShield

Custom Search Bar Widget CSBW

Met Android kunnen we al een groot aantal dingen zelf instellen, maar de zoekbalk van Google bleef tot op heden onaangeroerd. Met de applicatie Custom Search Bar Widget (CSBW) komt daar echter verandering in. Met de applicatie kun je de balk onder andere een kleurtje geven. Ook kun je bijvoorbeeld YouTube toevoegen, zodat je voortaan niet alleen meer Google doorzoekt, maar ook YouTube.

Custom Search Bar Widget

Custom Search Bar Widget CSBW is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Custom Search Bar Widget CSBW

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.