Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bèta Nova Launcher krijgt ondersteuning voor snelkoppelingen Android 7.1

Geschreven door
Geplaatst op28 oktober 2016, 10:13 CategorieAndroid

De bèta van de Nova Launcher is vandaag van een update voorzien, die ondersteuning voor de snelkoppelingen van Android 7.1 toevoegt. Met die snelkoppelingen krijg je snel toegang tot de meest gebruikte features van een applicatie.

Download de update voor de Nova Launcher (bèta)

Momenteel wordt er een nieuwe versie van de razend populaire Android-launcher Nova Launcher (in bèta) uitgerold. De bèta-testers die tevens beschikken over Android 7.1 Nougat krijgen toegang tot de snelkoppelingen die zijn geïntroduceerd in het besturingssysteem voor mobiele apparaten. Echter, het werkt nog niet overal even goed. Zo hoeven de Pixel-smartphones van Google niet te rekenen op een goede ondersteuning wanneer deze launcher is geïnstalleerd, maar oudere Android-toestellen hebben er wel toegang tot.

Het is immers een bèta, dus moeten de kinken in de kabel nog worden verwijderd. Neem je deel aan deze bèta, dan kun je ook nog andere bugs verwachten — maar dat weet je inmiddels als bèta-tester. Daarnaast is het wel voor iedereen mogelijk om het weer in de zoekbalk van Google te plaatsen. In de Pixel Launcher is de zoekbalk een pl geworden, waardoor er rechts ruimte is ontstaan voor het weer en de datum. Die functionaliteit is waarschijnlijk nagebootst. Mocht je nog geen tester zijn, maar dat wel willen worden; klik dan hier.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.